Hevoselle

Kun hankkii ensimmäisen oman hevosensa, sen tarvitsema tavaramäärä saattaa monelle tulla yllätyksenä. Ratsastuskouluissa on tottunut ettei varusteista juuri nää kuin suitset, satulan, mahdollisesti suojat ja harjoja. Hevosen ylläpitoon ja siitä huolehtimiseen on kuitenkin hyvä hankkia tarvittavat perustarvikkeet. Kokosimme pientä listaa josta ensimmäisen uuden hevosen hankkivat voivat ottaa vinkkiä.

Riimu ja riimunnaru ovat hevoselle välttämättömiä. Riimuja on monen erivärisiä ja kuosisia. Parhaiten hevosesi koon saat tietää kokeilemalla. Koot ovat pienimmästä suurimpaan shetland, pony, cob ja full. Riimunnarua tarvitset hevosen taluttamiseen. Hevosia viedään tarhaan, valmistellaan ratsastukseen sidottuna ja kuljetetaan trailerissa riimu päässä. Kuljetukseen suositellaan käytettäväksi nahkaista riimua. Nahka on yleisesti kestävämpi materiaali kuin nailon josta suurin osa riimuista valmistetaan. Riimunnaruja on erimittasia. Mahdollisesti karkaavalle ja käsiteltäessä epävarmemmalle hevoselle on hyvä valita pidempi naru. Näin saat enemmän ns. "pelivaraa"

Kuljetussuojat on hyvä olla mukana kun menee hakemaan uutta hevosta. Harmittaisi todella paljon jos tällä ensimmäisellä yhteisellä matkalla hevosen jaloille pääsisi tapahtumaan jotain. Kuljetukseen kelpaavat myös muut hevosen jalkoja suojaavat pintelit tai suojat.

Suojat ovat varuste jonka kokoa on vaikea arvioida näkemättä hevosen jalkoja. Kaikille hevosille suojien käyttäminen ei edes ole välttämätöntä. Suojien tarkoitus on suojata jos hevosen jalkojen liikeradan takia hevonen esimerkiksi kopsuttelee omia jalkojaan yhteen. Etu- tai takajalkojen osuessa yhteen esimerkiksi väistöliikkeitä tehdessä kutsutaan hivuttamiseksi. Tämän ongelman takia monet käyttävät hevosen jaloissa hivutussuojia. Esimerkiksi hypätessä materiaaliltaan kovia puomeja halutaan hevosen jalkoja suojata kolhuilta. Hevosen jalkojen herkin kohta on jänteet ja niitä pyritään suojaamaan vammojen välttämiseksi. Tämän takia hevosen jalkoihin voi laittaa jännesuojat. Kaikkia suojatyyppejä löytyy omanlaisensa etu- ja takajalkoihin jotka on muotoiltu hevosen jalan ja tarpeen mukaan. Jos hevosen takajalka ottaa etujalan vuohiskuoppaan/kavioon kiinni kun se kävelee, sanotaan hevosen yliastuvan. Paljon yliastuvalle hevoselle suositellaan bootseja jolloin hevosenkenkä ei pääse vaihgoittamaan vuohisia. Bootseja voidaan käyttää myös jos hevonen hivuttaa koko jalallaan, jolloin myös kaviot ottavat yhteen väistöliikkeitä tehtäessä. Suojat ovat usein valmistettu neopreenistä ja niiden ulkopinta on helposti puhdistettavaa muovia. Suojia löytyy monessa eri koossa ja värissä.

Pinteleillä
voit korvata suojat joissain tilanteissa. Pinteleitä löytyy eri materiaalia eri käyttötarkoituksiin. Yleisimmin ratsastaessa käytetään fleecepinteleitä tai joustopinteleitä. Pintelipatjojen käyttö on makuasia. Jotkut käyttävät patjoja jotta pintelin paine jakautuu tasaisesti jalalle ja ettei pinteleitä saa käärittyä liian tiukalle puristamaan hevosen jalkaa. Pintelit kiinnitetään tarralla.

Suitset lisäävät kontrollia hevoseen ja niiden käyttö ratsastuksessa on suotavaa. Suitset ovat nahkaisia ja niiden koot menevät samoin kuin riimuissa. Shetland, pony, cob ja full. Väreinä suitsissa yleensä ovat musta tai ruskea. Suitsista löytyy erilaisia malleja eri turpahihnoilla. Yleensä suitsiin yhdistetaan kuolaimet. Meidän valikoimastamme löydät myös kuolaimettomat suitset.

Kuolaimet valitaan hevosen suun tuntuman ja käyttötarkoituksen mukaan. Kuolaimissa on usein hyvä kysyä apua kokeneemmalta ratsastajalta, esimerkiksi valmentajalta. Pehmeimmät ja yleisimmät kuolaimet ovat nivelkuolaimet ja kolmipalakuolaimet. Jos hevonen on voimakas viemään esimerkiksi maastossa tai esteillä voi harkita kuolainta josta löytyy enemmän vipuvartta.

Satulaa tarvitset ratsastukseen. Toki ilmankin voi mennä mutta satula tuo omat helpotuksensa, esimerksi ratsastajan tasapaino säilyy paremmin ja on helpompi keventää. Satulaa ostettaessa on hyvä miettiä mihin käyttötarkoitukseen se tulee. Perusratsastukseen usein riittää yleissatula jolla voi ratsastaa lajista riippumatta. Koulusatula on hyvä vaihtoehto paljon kouluratsastusta menevälle. Niissä on suuremmat polvituet jotka auttavat ratsastajan jalkaa pysymään paremmin paikallaan ja oikeassa asennossa. Koulusatulassa on myös pidemmät siivet ja niissä käytetään pidempiä jalustimia. Koulusatuloissa istuinosa on usein kuppimaisempi jotta siinä olisi helpompi istua esimerkiksi alhaalla harjoitusravissa.  Estesatulaa suositellaan paljon esteitä hyppäävälle. Esteillä tarvitset lyhyemmät jalustimet jolloin pääset helpommin keventämään hevosen hyppyyn mukaan. Estesatulan omanlaisensa toppaukset ja matalampi istuinmalli helpottavat ratsastajan oikeassa asennossa pysymistä. Satulan lisäksi tarvitset jalustimet, jalustinhihnat ja sopivan mittaisen satulavyön.

Satulavyö valitaan satulan mukaan. Este- ja yleissatuloihin tarvitaan pidempi satulavyö sillä niissä vastinhihnat ovat korkeammalla, satulan siiven alla. Koulusatulaan riittää lyhyempikin vyö sillä siinä vastinhihnat tulevat alemmas satulan siiven alapuolelle. Materiaaleja satulavöissä on monia ja sen valitseminen on makukysymys. Hankaumista herkästi kärsivälle kannattaa valita pehmeämpi materiaali. Vyön tulee olla sopivan mittainen että sen saa kiinni ja tarpeeksi kireälle.

Satulahuopa laitetaan satulan alle suojaamaan satulaa hevosen karvoilta, hieltä ja kulumilta. Satulahuovat usein hikistyvät hevosen liikkuessa ja näin huopa on helppo pestä ja satulan nahka pysyy parempana pidempään. Paljon treenaavalle ja hikistyvälle hevoselle kannattaa valita imevä, hengittävä ja helposti kuivuva materiaali. Huopia löytyy erikokoisena ja mallisena. Erilaisiin satulamalleihin on omanlaisensa huovat. Koulusatulan kanssa on hyvä käyttää koulusatulahuopaa jotta se on tarpeeksi iso. Värejä löytyy jokaiseen makuun. Kisoissa kuitenkin käytetään yleensä valkoista.

Loimia löytyy eri paksuisia eri vuoden aikoihin. Toppaloimia tarvitaan talven pakkasissa ja ulos hevonen tarvitsee vedenpitävän sadeloimen. Loimitus on aina omistajan mielipiteistä riippuvaista. Klipatuille hevosille loimia tarvitsee lämmikkeeksi enemmän kuin hevosille joilla on luontainen talvikarva lämmittämässä. Märän hevosen kuivattamiseen soveltuu parhaiten fleece-, villa- tai vohveliloimi. Ne imevät kosteuden nopeasti itseensä ja kuivattavat hevosen. Laiduntaville ja hyönteisille aroille hevosille kannattaa kesäisin laittaa hyönteisloimi ulos. Hyönteisloimikaan ei suojaa hevosta isoimmilta paarmoilta mutta saattaa helpottaa hevosen oloa. Kesäihottumahevosilla käytössä on ekseemaloimi joka suojaa myös pienimmiltä hyönteisiltä. Loimia useilta hevosenomistajilta löytyy jokaiseen tilanteeseen ja ne ovat eniten tilaa vievä varuste.

Harjojaon hyvä hankkia hevosen karvan ylläpitoon ja hoitoon. Pölyharjalla suitaan pois suurimmat kuivikkeet ja pöly. Pääharjat ovat pehmeitä, pieniä ja näppäriä pään puhdistamiseen. Kumi- tai piikkisukalla harjataan pois kuivunut muta ja karvanlähtöaikaan rapsutellaan pois irtoavaa karvaa. Jouhien selvittämiseen on omat kampansa ja harjansa. Jouhien selvittämiseen kannattaa myös hankkia selvitysainetta. Tällöin takut selviävät hellemmin ja harjaaminen on jouhia säästävämpää. Kaviokoukku tarvitaan kavioiden putsaamiseen. Hevosen pesuun on hyvä varata pesusieni.

Ämpäristä voit ruokkia ja juottaa hevostasi.

Haavanhoitoon varustevalikoimasta on hyvä löytyä välttämättömyydet. Hevoset ovat eläimiä ja ne saattavat loukata itseään esimerkiksi ulkoillessa. Pienten haavojen hoitoon on hyvä löytyä puhdistusainetta ja sidetarpeita. Erilaisia salvoja ja hoitoaineita kannattaa hankkia tarpeen mukaan. Valikoimastamme löydät rohtoja moniin vaivoihin. Nahkaisia varusteita on hyvä putsata ja huoltaa. Nahankäsittelyaineilla esimerkiksi puhdistusaineilla ja öljy
illä saat pidennettyä varusteiden ikää ja hyvää kuntoa.


Hevosen hyvinvoinnin takaavat laadukkaat ja tarkoin valikoidut tuotteet merkeiltä:
Acavallo, Aiver, HKM, B Vertigo, Back On Track, Kingston, BR, Royal Steel, Bucas, Cheval, Effax, Effol, Horse Guard, Horse Comfort, Equitare, Eskadron, Euro-Star, Rain Buster, Globus, Black Horse, Dodson & Horrel, eQ-Kemppi, Ideal Harness, Lami-Cell, Velj. Wahlsten, Solheds, Likit, QHP
Tuotteet 1 - 100  (Yhteensä 1072)
3,5m pitkä riimunnaru Globus - Riimunnarut - glo4656 - 1
Globus Sport AB
16,90 €
Tuote tilapäisesti loppu
Aachen suitset Globus Monette - Suitset - glo440450 - 1
ALE -50%
Globus Sport AB
29,50 €59,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
cob
Acavallo Anatomic Gel Front Riser etuosa - Correction padit ja romaanit - 15043 - 1
Acavallo
48,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
Acavallo Anatomic Gel takaosannostaja - Correction padit ja romaanit - 15043-B - 1
Acavallo
62,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
Acavallo AntiSlip Gel Pad liukuestopatja - Correction padit ja romaanit - 52909T - 1
Acavallo
42,00 €
tai alk. 9 € /kk
Tuote tilapäisesti loppu
Acavallo Arena Alupro turvajalustin - Jalustimet ja jalustinhihnat - 15009 - 1
Uutuustuote
Acavallo
149,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
Acavallo geelipehmuste turpa- ja niskaremmiin - Suitsien osat - 15635 - 1
Acavallo
23,90 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
Acavallo geeliputsit anatomic - Bootsit - U7109 - 1
Acavallo
alk. 39,00 €
tai alk. 9 € /kk
Useita vaihtoehtoja
Acavallo geeliromaani etuosannostajalla - Correction padit ja romaanit - 15043-D - 1
Acavallo
72,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
Acavallo geeliromaani keskeltä korottava - Correction padit ja romaanit - ac52901-keski - 1
Acavallo
72,00 €
tai alk. 9 € /kk
Tuote tilapäisesti loppu
Acavallo geeliromaani takaosannostajalla - Correction padit ja romaanit - 15043-E - 1
Acavallo
72,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
Acavallo Gel & Memory foam half pad - Correction padit ja romaanit - 15046-GEL - 1
Acavallo
143,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
Acavallo häntäsuoja geeli - Suitsien osat - 2576 - 1
Acavallo
36,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
L
Acavallo kankiketjunsuojus geeli - Kuolaintarvikkeet - 5084-Ac - 1
Acavallo
13,00 €
Heti varastosta
Acavallo Kuolainkumit geeliä - Kuolaintarvikkeet - 5105-Ac - 1
Acavallo
22,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
Acavallo Memory foam half pad - Correction padit ja romaanit - 15046 - 1
Acavallo
106,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
Acavallo Opera geelijännesuojat - Suojat eteen - 56056 - 1
105,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
cob
full
Acavallo Opera geelisuojat takajalkaan - Suojat taakse - 02396 - 1
88,50 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
cob
full
Acavallo patjat geelijännetuella - Pintelit ja patjat - 29109 - 1
Acavallo
17,50 €
Heti varastosta
Acavallo romaani geeli/lampaankarva - Correction padit ja romaanit - 15043-C - 1
Acavallo
155,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
L
Acavallo Soft Gel Pad geeliromaani - Correction padit ja romaanit - 15043-A - 1
Acavallo
49,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
Akton geeliromaani 35cmx50cm - Correction padit ja romaanit - 4954 - 1
110,00 €
tai alk. 9 € /kk
Tilaustuote
Alaturparemmi - Suitsien osat - 2213 - 1
alk. 5,50 €
Useita vaihtoehtoja
Alumiinijalustimet Flags Suomi - Jalustimet ja jalustinhihnat - hkm5694 - 1
HKM
69,95 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
Alumiinijalustimet HKM Crystal - Jalustimet ja jalustinhihnat - hkm9343 - 1
HKM
49,95 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
Alumiinijalustimet HKM Glitter - Jalustimet ja jalustinhihnat - hkm7673 - 1
HKM
39,95 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
B Vertigo BVX koulusatulahuopa - Satulahuovat koulu - bv17137 - 1
B//VERTIGO
59,95 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
B Vertigo BVX satulahuopa este-ja yleis - Satulahuovat yleis ja este - bv17136 - 1
B//VERTIGO
59,95 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
B Vertigo koulusatulahuopa Lexington - Satulahuovat koulu - bv17184-17 - 1
ALE -30%
B//VERTIGO
38,50 €55,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
poni
B Vertigo koulusatulahuopa Lexington Navy - Satulahuovat koulu - bv17184-navy - 1
B//VERTIGO
55,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
poni
cob
B Vertigo koulusatulahuopa Lexington Red - Satulahuovat koulu - bv17184-RED - 1
B//VERTIGO
55,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
cob
- Satulahuovat yleis ja este - bv17174-VDB - 1
B//VERTIGO
55,00 €
tai alk. 9 € /kk
Tilaustuote
cob
B Vertigo yleissatulahuopa Montana - Satulahuovat yleis ja este - bv17174-17 - 1
ALE -30%
B//VERTIGO
38,50 €55,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
cob
B Vertigo yleissatulahuopa Montana Navy - Satulahuovat yleis ja este - bv17174-navy - 1
B//VERTIGO
55,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
poni
cob
B Vertigo yleissatulahuopa Montana Red - Satulahuovat yleis ja este - bv17174-red - 1
B//VERTIGO
55,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
poni
cob
full
Baby kankikuolain muotoiltu kielentila - Kuolaimet - glo5739 - 1
Globus Sport AB
39,50 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
11,5 cm
12,5 cm
13,5 cm
14,5 cm
Baby pelhamkuolain suora kumi 15mm - Kuolaimet - kq4238 - 1
39,00 €
tai alk. 9 € /kk
Useita vaihtoehtoja
10,5 cm
11,5 cm
12,5 cm
14,5 cm
Back on Track Combi-pintelit - Pintelit ja patjat - bot18235 - 1
Finn Tack
69,95 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
Back On Track Estesatulahuopa - Satulahuovat yleis ja este - bot17046 - 1
Back on Track
alk. 78,00 €
tai alk. 9 € /kk
Useita vaihtoehtoja
Back On Track fleeceloimi - Fleeceloimet ja coolerit - bot24742 - 1
Back on Track
199,00 €
tai alk. 9 € /kk
Tilaustuote
115 cm
125 cm
135 cm
145 cm
155 cm
165 cm
Back On Track fleecepintelit musta - Pintelit ja patjat - bot18109 - 1
Back on Track
70,00 €
tai alk. 9 € /kk
Tilaustuote
Back On Track kaulakappale fleeceloimeen - Fleeceloimet ja coolerit - bot24778 - 1
Back on Track
79,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
135 cm
145 cm
155 cm
165 cm
Back On Track kaulakappale verkkoloimeen - Talliloimet ohuet - bot5248 - 1
Back on Track
89,00 €
tai alk. 9 € /kk
Tilaustuote
135 cm
145 cm
155 cm
165 cm
Back on Track kinnersuoja aukolla oikea - Suojat taakse - bot19575 - 1
Back on Track
55,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
S
M
L
XL
Back on Track kinnersuoja aukolla vasen - Suojat taakse - bot19576 - 1
Back on Track
55,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
S
M
L
XL
Back on Track kinnersuoja oikea - Suojat taakse - bot19577 - 1
Back on Track
55,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
S
M
L
Back on Track kinnersuoja vasen - Suojat taakse - bot19578 - 1
Back on Track
55,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
S
M
L
XL
Back On Track niskasuoja hevoselle - Korvahuput - bot22842 - 1
Back on Track
34,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
S
L
Back On Track pintelinpatja - Pintelit ja patjat - bot1858 - 1
Back on Track
alk. 36,50 €
tai alk. 9 € /kk
Useita vaihtoehtoja
Back On Track Royal Fetlock Boots takajalan jännesuojat - Suojat taakse - bot5259 - 1
Back on Track
56,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
M
L
Back on Track Royal hivutussuojat - Suojat taakse - bot19246 - 1
Back on Track
35,95 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
Back On Track Royal Protection Bell Boots - Bootsit - bot19761 - 1
Back on Track
56,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
M
L
XL
Back On Track Royal tallisuojat - Tallisuojat - bot18582 - 1
Back on Track
alk. 99,95 €
tai alk. 9 € /kk
Useita vaihtoehtoja
Back On Track Royal Tendon Boots jännesuojat - Suojat eteen - bot19236 - 1
Back on Track
96,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
M
L
Back On Track Royal Work Boots-suojat - Suojat eteen - bot19238 - 1
Back on Track
109,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
M
L
Back On Track Satulahuopa koulu - Satulahuovat koulu - bot17045 - 1
Back on Track
alk. 78,00 €
tai alk. 9 € /kk
Useita vaihtoehtoja
Back on Track selänlämmitin 100x100cm - Loimitarvikkeet - bot17581 - 1
Uutuustuote
Back on Track
99,00 €
tai alk. 9 € /kk
Tilaustuote
Back on Track selänlämmitin 100x120cm - Loimitarvikkeet - bot17583 - 1
Back on Track
109,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
Back on Track selänlämmitin Royal - Loimitarvikkeet - bot17582 - 1
Back on Track
111,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
Back On Track Treenisuojat etujalkaan - Suojat eteen - bot19446 - 1
Back on Track
89,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
S
M
L
Back On Track Treenisuojat takajalkoihin - Suojat taakse - bot19447 - 1
Back on Track
99,90 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
S
M
L
Back On Track verkkoloimi - Talliloimet ohuet - bot24802 - 1
Back on Track
229,00 €
tai alk. 10 € /kk
Tilaustuote
115 cm
125 cm
135 cm
145 cm
155 cm
165 cm
BackOnTrack rintaremmi selänlämmittimeen - Loimitarvikkeet - bot17580 - 1
Back on Track
32,00 €
tai alk. 9 € /kk
Tilaustuote
Baucher kuolain nivelellä - Kuolaimet - 05060 - 1
29,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
12,5 cm
13,5 cm
14,5 cm
BGB-haka 70mm kulmikasrengas - Riimunpehmusteet ja lukot - 3165 - 1
3,95 €
Tuote tilapäisesti loppu
BIB-martingaali irto Kingston - Apuohjat - 2304 - 1
Kingston
37,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
Biothane kumiohjat stoppareilla QHP - Ohjat - qhp2115 - 1
QHP
39,95 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
Bootsit Protector PVC tarralla - Bootsit - kq3335 - 1
Protector
8,50 €
Heti varastosta
Bootsit Protector Teddy - Bootsit - kq3301 - 1
Protector
19,95 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
BR Apple Mouth oliivi kolmipalakuolain - Kuolaimet - br252036 - 1
BR
39,95 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
12,5 cm
13,5 cm
14,5 cm
BR Apple Mouth Pessoa 3-palakuolain - Kuolaimet - br251053 - 1
BR
44,95 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
11,5 cm
12,5 cm
13,5 cm
14,5 cm
BR bridong nivelkuolain 13 mm - Kuolaimet - br256001 - 1
BR
19,95 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
12 cm
13 cm
14 cm
15 cm
BR bridong nivelkuolain oliivirenkailla - Kuolaimet - br256010 - 1
BR
25,95 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
13 cm
14 cm
BR Eclipse lampaankarvasatulavyö kaareva - Satulavyöt - br144051 - 1
BR
89,95 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
60cm
65cm
70cm
80cm
BR Gag kolmipalalla - Kuolaimet - br259511 - 1
BR
32,95 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
12,5 cm
13,5 cm
BR Heijastimet suitsiin - Heijastimet - br342108 - 1
BR
23,95 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
poni
full
BR Heijastin korvahuppu - Heijastimet - br342105 - 1
BR
24,95 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
poni
cob
full
BR hivutussuojat Bright Star strasseilla - Suojat taakse - br296106 - 1
BR
25,95 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
BR Hot/Cold geelipussien patjat - Pintelit ja patjat - br794001 - 1
29,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
BR Jalustinsuojat neopreenia - Satulatarvikkeet - br12900 - 1
BR
24,95 €
tai alk. 9 € /kk
Tilaustuote
BR jännesuojat Bright Star strasseilla - Suojat eteen - br292162 - 1
BR
39,95 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
BR Jännesuojat teddykarvalla - Suojat eteen - br292133 - 1
44,95 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
poni
full
BR kolmipalakuolain Cuprion - Kuolaimet - br251026 - 1
BR
32,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
11,5 cm
12,5 cm
13,5 cm
14,5 cm
15,5 cm
16,5 cm
17,5cm
Br Lusikkakuolain rs - Kuolaimet - br251072 - 1
BR
29,95 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
12,5 cm
13,5 cm
14,5 cm
BR muokattava lampaankarvaromaani Poni - Correction padit ja romaanit - br154005-96-830 - 1
BR
119,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
BR neopreeniputsit 13mm - Bootsit - br312016 - 1
BR
21,95 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
S
M
L
XL
BR Pessoa 3-palakuolain - Kuolaimet - br251065 - 1
BR
30,95 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
11,5 cm
12,5 cm
13,5 cm
14,5 cm
BR ProMesh Multisport suojat - Suojat eteen - br294010 - 1
BR
59,95 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
BR Takajalansuojat teddykarvalla - Suojat taakse - br296107 - 1
BR
34,95 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
poni
full
BR Waterford kuolaimet 18mm - Kuolaimet - br251070 - 1
BR
29,95 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
12,5 cm
14,5 cm
Bridongkuolain nivel - Kuolaimet - 2159 - 1
14,90 €
Useita vaihtoehtoja
15,5 cm
Bucas Buzz-off Full Face hyönteismaski - Ötökkäloimet ja huput - bu14000 - 1
ALE -35%
bucas
18,85 €29,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
XXXS/100
XXS/105
XS/115
S/125
M/135
L/145
XL/155
Bucas Buzz-Off huppu - Kärpäshuput ja hapsut - 2240 - 1
bucas
alk. 18,50 €
tai alk. 9 € /kk
Useita vaihtoehtoja
Bucas Buzz-Off hyönteisloimi - Ötökkäloimet ja huput - 7046 - 1
ALE -35%
bucas
alk. 68,25 €105,00 €
tai alk. 9 € /kk
Useita vaihtoehtoja
Bucas Buzz-Off Zebra huppu - Kärpäshuput ja hapsut - 2244 - 1
bucas
alk. 22,50 €
tai alk. 9 € /kk
Useita vaihtoehtoja
Bucas Buzz-Off Zebra hyönteisloimi FN - Ötökkäloimet ja huput - 7044 - 1
ALE -35%
bucas
alk. 74,75 €115,00 €
tai alk. 9 € /kk
Useita vaihtoehtoja
Bucas Click n go etuosan levennyssolki - Loimitarvikkeet - buclickngosolki - 1
bucas
15,00 €
Heti varastosta
Bucas Competition Cooler navy - Talliloimet ohuet - bu63935 - 1
bucas
85,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
135 cm
155 cm
165 cm
Bucas Dublin nailonriimu AW2017 - Nylonriimut  - bu41290-17 - 1
bucas
20,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
poni
cob
full
x-full
hevosvarsa