Trikem Vimital MSM 500g

Tuotekoodi: 177550
Trikem-Vimital-MSM-500g-177550-1.jpg
25,00 €
50,00 € / kg
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €

kpl
Trikem Vimital MSM 500g on luontainen lisäravinne jolla on tärkeä osa solujen muodostumista elimistössä ja liittyy mm. ruston, jänteiden, sidekudosten, lihasten sekä luiden rakentamiseen. Se on myös tärkeä kulmakivi kehon aminohappojen, proteiinien, ...

Trikem Vimital MSM 500g on luontainen lisäravinne jolla on tärkeä osa solujen muodostumista elimistössä ja liittyy mm. ruston, jänteiden, sidekudosten, lihasten sekä luiden rakentamiseen. Se on myös tärkeä kulmakivi kehon aminohappojen, proteiinien, entsyymien sekä hormonien tuotannossa. Orgaaninen rikki on jotain joka löytyy jokaisen kehon solussa, eli toisin sanoen yksi tärkeimmästä osasta hyvin toimivaan kehoon.
MSM luonnollinen rikki-pohjainen olennainen aine jota löytyy ainoastaan tuoreesta lannasta. Alkuperin aine on luotu valtamerissä, jossa se vapautuu kaasumaisessa muodossa ja nousee ilmakehään. Otsonin ja UV-valon vaikutus muuntaa sen DMSO 2 (MSM) joka tulee alas sadevetenä. Hevosille pääasiallinen lähde on ruoho.
MSM puutos voi alentaa hevosen maitohappo kynnystä ja näin ollen heikentää suorituskykyä. Lihasten palautuminen vie enemmän aikaa, mikä johtaa pidempiin lämmittelyihin jäykemmällä ja haluttomammalla hevosella.
Moderni eläimenhoito vähemmällä laidunnusajalla, sekä lyhyempi ulkoilu hiekkatarhoissa sekä säilöheinässä myös usein todettu heikko MSM pitoisuus aiheuttavat helpommin MSM:n puutetta.
Helpoin tapa selvittää jos hevosellasi on MSM puute, on antaa lisärehua viikon ajan. Jos sinusta tuntuu, että hevonen tarvitsee vähemmän lämmittelyä, siitä tulee pehmeämpi ja notkeampi sekä yhteistyöhaluisempi - sinulla MSM puute ruokinnassasi.
Hevonen joka on normaalissa liikutuksessa tulisi olla fyysisesti valmis työntekoon 5 minuutin lämmittelyn jälkeen. Trikemin kokeissa viime vuosina noin 80 % tutkituista hevosista on MSM puutos. Yksi vakava seuraus MSN:n puutteesta on jäykät lihakset jotka eivät kykene vähentämään nivelten rasitusta. MSM tarve vaihtelee vuoden aikana ja siihen vaikuttaa tuoreen ruohon sekä tietenkin liikutuksen määrä.

ANNOSTUS:
Isolle hevoselle (550kg) 30 ml päivässä. 500g pakkaus riittää 24 päivää.
Muille hevosille suhteessa painoon, tai eläinlääkärin määräyksen mukaan.

SISÄLTÖ per 30ml:
Metyylisulfonyylimetaani 20 g

SÄILYVYYS:
24 kuukautta.
Katso viimeinen käyttöpäivä
Säilytä kuivassa sekä viileässä ja hyvin suljettuna.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@borjeskotimaki.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 9,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 160,00 €:n ostoksista.
Nouto valitsemastasi postista 8,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 8,90 €