Trikem Vimital Harmoni Pro 10 pussia

Tuotekoodi: 1785010
Trikem-Vimita-Harmoni-Pro-10-pussia-1785010-1.jpg
36,30 €
363,00 € / kg
Heti varastosta
Tuotetta enää muutamia kappaleita varastossa. Ole nopea!
Lähetysaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €

kpl
 Trikem Vimital Harmoni Pro annospussit ovat tehokas apu tasapainottamaan hevosen suolistontoiminnan esim. ripulin yhteydessä. Harmoni Pro annospussit sisältävät erittäin korkean pitoisuuden hyödyllisiä probioottisia bakteereita ja prebioottisia kuit...

 Trikem Vimital Harmoni Pro annospussit

ovat tehokas apu tasapainottamaan hevosen suolistontoiminnan esim. ripulin yhteydessä. Harmoni Pro annospussit sisältävät erittäin korkean pitoisuuden hyödyllisiä probioottisia bakteereita ja prebioottisia kuituja, jotka nopeasti palauttavat tasapainon suoliston mikrofloorassa, esimerkiksi jos hevonen kärsii ripulista.
Bakteerit alentavat nopeasti suoliston pH-arvoa, joka torjuu toksisia bakteereja ja luo terveen suolistoflooran.
Harmoni Prossa olevat bakteerit on suojattu ainutlaatuisella kapselointitekniikalla, jonka ansiosta bakteerit selviytyvät suolistoon mahalaukun läpi. Kapseli liukenee vasta suolistossa ja näin suuri määrä bakteereja pääsee suolistoon saakka vahingoittumattomina ja aktivoituvat samanaikaisesti. Tämän ansiosta Harmoni Pro on todella nopeavaikutteinen. Prebioottiset kuidut hajottavat bakteereita ja toimivat niiden ravinnonlähteenä ja niillä on suotuisa vaikutus suolistoon.
Harmoni Prota voidaan syöttää myös varsoille, jotka kärsivät ripulista.
Tutkimukset ovat osoittaneet miltei 100 % tehon.

Pakkaus sisältää 10 10g annospussia.

Löysä uloste on vakava oire. Ripuli on vakavaa mm nestetasapainon takia, mutta se on myös selvä merkki suolen heikentyneestä toiminnasta, mikä vaikuttaa moneen toimintoon kehossa.
Harmoni Pro on osoittanut tarjoavan nopean vaikutuksen ripuliin, ja auttaa palauttamaan suoliston normaaliin tilaan. Toimii myös erinomaisesti ennaltaehkäisevästi ennen esim. kisoja tai kuljetusta ennen.
Harmoni Pro suositellaan käyttäväksi lyhytaikaisena hoitona tai ensiapuna. Tämän jälkeen suosittelemme siirtymään käyttämään Vimital Harmonia joka tukee suoliston palautumista ja normaalia toimintaa.

VINKKI! Jos hevoselle syötetään säilöheinää, vaikean ripulin yhteydessä tulisi hevoselle antaa kuivaa heinää ja olkea. Monet hevoset ovat osoittautuneet herkiksi säilöheinälle ja niiden on vaikea saada suolistoa kuntoon ripulin jälkeen.

ANNOSTUS:
2 pussia aamuin illoin rehun seassa.
Jos 48 tunnin sisällä ei ole merkkejä tilanteen paranemisesta, tulisi välittömästi ottaa yhteyttä eläinlääkäriin.
Jos on paranemisen merkkejä, voi jatkaa samalla annoksella kunnes ripuli häviää, sen jälkeen vielä yksi annospussi aamuin illoin 5 päivän ajan. Hoidon ei tulisi kestää yli viikkoa.
Ennaltaehkäisevästi voidaan antaa 1-2 pussia aamuin illoin kahden päivän ajan, ennen esim. kilpailuja tai kuljetusta, ja 1 pussi / vrk kilpailujen ajan

SISÄLTÖ Per annospussi:
probioottisiä bakteereja 10
ginuliini

Säilyvyys:
24 kuukautta. Säilytä viileässä ja kuivassa.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@borjeskotimaki.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 9,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 160,00 €:n ostoksista.
Nouto valitsemastasi postista 8,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 8,90 €