Trikem Vimital Fokus 600g

Tuotekoodi: 1859060
Trikem-Vimital-Fokus-600g-1859060-1.jpg
44,70 €
74,50 € / kg
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €

kpl
Trikem Vimital Fokus 600g on täydennysrehu hevosen stressinhallintaan ja keskittymiskyvyn parantamiseen esimerkiksi opetustilanteessa, valmennuksessa tai kuljetuksessa. Tuote sisältää tutkittuja hermoja tasapainottavia ainesosia; tiamiinia(B1), trypt...

Trikem Vimital Fokus 600g on täydennysrehu hevosen stressinhallintaan ja keskittymiskyvyn parantamiseen esimerkiksi opetustilanteessa, valmennuksessa tai kuljetuksessa.
Tuote sisältää tutkittuja hermoja tasapainottavia ainesosia; tiamiinia(B1), tryptofaania sekä magnesiumia. Tuotteeseen lisätty hiiva lisäksi stimuloi suoliston mikroflooraa ja parantaa ravintoaineiden imeytymistä.
Stressitilanteessa hevosen elimistö vapauttaa aineita joka laukaisee hevosen reaktion. Tämä reaktio on sisäsyntyinen refleksi, joka suojaa hevosta äkilliseltä vaaralta ja siksi hevonen reagoi nopeasti arvioimatta tilannetta. Elimistön tulee reaktion jälkeen neutralisoida tilanteen laukaisevat aineet muilla elimistön ainesosilla. Tiamiini, tryptofaani ja magnesium kuuluvat kaikki näihin stabilointiprosessin aineisiin. Jos hevosella on näiden ”vasta-aineiden” puutos, ei elimistöllä ole mahdollisuutta tasapainottaa reaktiotaan ja näin ollen hevosesta voi tulla vaikea käsitellä ja hevosen voi olla vaikea säilyttää keskittyminen.

KÄYTTÖ:
Annetaan hevosille, jotka ylireagoivat stressitilanteissa tai saavat itsensä ylikierroksille valmennus- kisa tai vastaavissa tilanteissa.
Kaikki Trikemin ratsastajat ja kuskit käyttävät VIMITAL Fokus – tuotetta, sekä nuorille hevosille turvallisuuden lisäämiseksi että kisahevosille lisätäkseen hevosen keskittymistä ratsastajaan.

ANNOSTUS:
Isolle hevoselle (550kg) 30 ml / vrk (noin 25 g). Kaksinkertainen annos viiden ensimmäisen päivän ajan tai ennen odotettua stressitilannetta. Muut hevoset annostellaan suhteessa painoon tai eläinlääkärin määräysten mukaisesti.

SISÄLTÖ: per 30ml:
Tryptofaani 3000 mg
Thiamiini (B1) 500 mg
Magnesium 3000 mg
Hiivamassa 6000 mg
Dekstroosi

Säilyvyys:
24 kuukautta. Katso viimeinen käyttöpäivä
Säilytä kuivassa sekä viileässä. Ei doping varoaikaa.
Rekisteröity Ruotsin maa- ja metsätalousviranomaisen rekisteriin.

Vimital 20%
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@borjeskotimaki.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 9,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 160,00 €:n ostoksista.
Nouto valitsemastasi postista 8,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 8,90 €