Trikem Radital Competition Gel PS

Tuotekoodi: 1870000
Trikem-Radital-Competition-Gel-PS-linimentti-1000ml-1870000-1.jpg
23,50 €
23,50 € / l
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €

kpl
Trikem Radital Competition Gel Pro Selection 1000ml on tehokas kaksitehoinen linimentti. Linimenttigeeli toimii ensin viilentävästi, jonka jälkeen tarjoaa rentouttavaa ja miellyttävää pitkäkestoista lämmittävän vaikutuksen. Lämpö on erinomaista lihak...

Trikem Radital Competition Gel Pro Selection 1000ml on tehokas kaksitehoinen linimentti. Linimenttigeeli toimii ensin viilentävästi, jonka jälkeen tarjoaa rentouttavaa ja miellyttävää pitkäkestoista lämmittävän vaikutuksen. Lämpö on erinomaista lihaksille, nivelille ja jänteille. Radital Competition Gel PS on kehitetty suositun Radital linimentin pohjalta , mutta Radital Competition Gel Prossa mentoli on korvattu muilla ainesosilla, joilla on vastaavia ominaisuuksia.

KÄYTTÖ:
Levitä lihaksille ja jänteille ennen kilpailuja taataksesi tehokkaan valmistautumisen kilpailuihin. Hiero linimenttiä lihaksille tehokkaan lämmittävän vaikutuksen aikaansaamiseksi kilpailujen jälkeen. Työstä linimenttiä ihoon, kunnes se on kokonaan imeytynyt.

SISÄLTÖ:
Karbomeeeri, Alcohol denat., Menthyl Diisopropyt, Propionamide, Kamfeeri, Eukalyptus, Cinnamon Leaf Oil Eugenia, Caryophyllus Leaf Oil, Cl75470, Vesi

SÄILYVYYS
24 kuukautta. Katso parasta ennen päiväys.
Säilytettävä huoneenlämmössä Ulkoiseen käyttöön. Pese kädet huolellisesti käytön jälkeen. Jos saat tuotetta silmiisi, huuhtele vedellä.
Säilytettävä lasten ulottumattomissa


Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@borjeskotimaki.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 9,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 160,00 €:n ostoksista.
Nouto valitsemastasi postista 8,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 8,90 €