Tuotemerkit


Back on Track

Back on Track

 Back On Track tuotteet on kehitetty ikivanhojen aasialaisten hoitomuotojen, modernien tutkimusten ja ammattitaitoisen tekstiilinvalmistuksen yhdistelmästä. Tuloksena Polyesteri- tai polypropyleenikangas jonka langat sisältävät keramiikkaa. Keramiikka heijastaa kehon lämmön takaisinpäin infrapunan aaltopituudella, energiamuotona jolla tiedetään olevan kipua lieventävä vaikutus. Tämä keraaminen kangas tunnetaan nimellä Welltex®

Heijastuva lämpö voi vähentää tulehduksia, auttaa lihassäryissä, nopeuttaa verenkiertoa ja nopeuttaa paranemista. . Kaikki Back On Track tuotteet on valmistettu Welltex® -materiaalista, joten ne lämmittävät sekä antavat pysyvää hyvänolontunnetta. Vaikutus on voimakkaampi mitä enemmän keho tuottaa lämpöä, tästä syystä Back On Track tuotteita kannattaa käyttää myös harjoittelun ja muun liikunnan aikana sekä lämmittämään lihaksia ennen harjoittelua. Lämmittäessään ne ehkäisevät rasitus- ja revähdysvammojen syntymistä. 

Meiltä löydät laajan valikoiman Back On Track tuotteita Ihmisille, hevosille sekä koirille!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

W-Healing

 W-Healing tuotteet on valmistettu edistyneellä kaksivaikutteisella tekniikalla. Tämä tarkoittaa että sekä hevosta vasten oleva keraamista ainetta sisältävä materiaali ja samaa ainetta sisältävä toppaus heijastavat hevosen oman lämmön takaisin hevoseen. Tästä seuraa voimakas lämpövaikutus hoidettavalle alueelle.  W-healing+Magnet tuotteissa on keraamisen aineen lisäksi 1000 gaussin magneetit jotka yhdessä tekevät vielä voimakkaamman lämpö hoitovaikutuksen. 

Jos hevonen ei ole tottunut tämän tyyliseen hoitoon (ei ole käytetty esimerkiksi ennen BOT tuotteita) suosituksena on aloittaa käyttämään W-Healing tuotteita ensin lyhyissä jaksoissa . Kun hevonen on tottunut tuotteeseen, voidaan niitä käyttää pidempiä yhtämittaisia aikoja esim. yön yli.

W-Healing vaikutus
- W-healing lisää verenkiertoa ja vähentää turvotusta
- W-healing voidaan käyttää kovan rasituksen jälkeen nopeuttamaan lihasten palautumista
- Tuotteet käyvät hyvin myös vanhemmille hevosille jäykkyyttä poistamaan
- W-Healing voidaan käyttää myös vuohis- ja jännevaurioiden hoitoon
- Voidaan käyttää rasituksen aikana tai rasituksen jälkeen
- Tuotteessa ei ole karenssiaikaa.

Selaa tuotemerkin tuotteita »