TuotemerkitBack on Track

Back on Track

 Back On Track tuotteet on kehitetty ikivanhojen aasialaisten hoitomuotojen, modernien tutkimusten ja ammattitaitoisen tekstiilinvalmistuksen yhdistelmästä. Tuloksena Polyesteri- tai polypropyleenikangas jonka langat sisältävät keramiikkaa. Keramiikka heijastaa kehon lämmön takaisinpäin infrapunan aaltopituudella, energiamuotona jolla tiedetään olevan kipua lieventävä vaikutus. Tämä keraaminen kangas tunnetaan nimellä Welltex®

Heijastuva lämpö voi vähentää tulehduksia, auttaa lihassäryissä, nopeuttaa verenkiertoa ja nopeuttaa paranemista. . Kaikki Back On Track tuotteet on valmistettu Welltex® -materiaalista, joten ne lämmittävät sekä antavat pysyvää hyvänolontunnetta. Vaikutus on voimakkaampi mitä enemmän keho tuottaa lämpöä, tästä syystä Back On Track tuotteita kannattaa käyttää myös harjoittelun ja muun liikunnan aikana sekä lämmittämään lihaksia ennen harjoittelua. Lämmittäessään ne ehkäisevät rasitus- ja revähdysvammojen syntymistä. 

Meiltä löydät laajan valikoiman Back On Track tuotteita Ihmisille, hevosille sekä koirille!

Selaa tuotemerkin tuotteita »


W-Healing

 W-Healing tuotteet on valmistettu edistyneellä kaksivaikutteisella tekniikalla. Tämä tarkoittaa että sekä hevosta vasten oleva keraamista ainetta sisältävä materiaali ja samaa ainetta sisältävä toppaus heijastavat hevosen oman lämmön takaisin hevoseen. Tästä seuraa voimakas lämpövaikutus hoidettavalle alueelle.  W-healing+Magnet tuotteissa on keraamisen aineen lisäksi 1000 gaussin magneetit jotka yhdessä tekevät vielä voimakkaamman lämpö hoitovaikutuksen. 

Jos hevonen ei ole tottunut tämän tyyliseen hoitoon (ei ole käytetty esimerkiksi ennen BOT tuotteita) suosituksena on aloittaa käyttämään W-Healing tuotteita ensin lyhyissä jaksoissa . Kun hevonen on tottunut tuotteeseen, voidaan niitä käyttää pidempiä yhtämittaisia aikoja esim. yön yli.

W-Healing vaikutus
- W-healing lisää verenkiertoa ja vähentää turvotusta
- W-healing voidaan käyttää kovan rasituksen jälkeen nopeuttamaan lihasten palautumista
- Tuotteet käyvät hyvin myös vanhemmille hevosille jäykkyyttä poistamaan
- W-Healing voidaan käyttää myös vuohis- ja jännevaurioiden hoitoon
- Voidaan käyttää rasituksen aikana tai rasituksen jälkeen
- Tuotteessa ei ole karenssiaikaa.

Selaa tuotemerkin tuotteita »


Zandona

Zandona

ZANDONA SUOJAT
Huipputeknisistä Zandona suojista löydät 100% italiailaisvalmisteiset, huippuominaisuuksin varustettua suojasarjat joka tarpeeseen.


Zandona Carbon Air sarja on suunniteltu tarjoamaan maksimaalisen suojan estehevosille. Anatomisesti muotoillun erityisestä TPU materiaalista valmistetun pääliskuoren alla oleva erittäin kevyt ja kestävä hiilikuitukerros suojaa jänteitä ulkoisen hankauksen aiheuttamalta lämmöltä ja antaa jänteille eritysen vahvan suojan iskuja vastaan. Lisäsuojaa ja käyttömukavuutta antaa myös hiilikuitukerroksen alla oleva geelipatja. Suojien rei'itetty neopreenivuori ja moilemmin puoliset ilma-aukot tekevät suojista erityisen hengittävät. Suojien muotoilussa on erityisesti kiinnitetty huomiota hevosen jalan rakenteeseen ja Flex Zone mahdollistaa optiomaalisen liikkuvuuden. Saatavilla myös Carbon Air Pony suojat pienimmille poneille.

Zandona Carbon Air Balance sarjassa Carbon Air suojiin on lisätty erityinen kestomagneetti, joka koostuu korkeasti magneettisesta seoksesta neodymiumista, raudasta ja boorista nikkelipäälysteellä. Zandona Balance suojien magneetti pystyy tuottamaan tiheydeltää 2600 gaussin magneetti virtauksen. Lukuisten eläinlääkärien ja ammattiratsastajien kanssa tehtyjen tutkimusten perusteella on havaittu, että magneetin käyttö lähellä lihasta ja jänneteitä lisää voimakkaasti verenkiertoa tarjoten useita hyötyjä ja näin ollen parantaa huomattavasti raajojen jaksamista rasituksessa.

Zandona Carbon Air EP (Extra Protection) sarjan suojat on suunniteltu tarjoamaan suojaa perinteistä Carbon Air suojaa laajemmalle alueelle. Carbon Air Ep suojat sopivat erityisesti hevosille joilla on taipumus lyödä etupolven tai vuohisten alle.

Zandona Carbon Air Classic Evo on Carbon Air suojien super tyylikäs luxus malli korkea laatuisella nahkaisella vuorella, joka on suunniteltu sopimaan myös erityisen herkkä ihoisille hevosille.

Zandona Carbon Air Sensitive+ suojat on vuoratttu korkealaatuisella nahattomalla merinolampaan villalla, joka on kerätty keritsemällä. Lampaanvillan luontainen lämmönsäätely tekee suojista täydelliset kaikkiin vuodenaikoihin ja kiitos sen hypoallergisten ominaisuuksien se on erinomainen valinta herkkäihoisille hevosille. Saatavilla myös Carbon Air Sensitive+ Pony suojat pienimmille poneille.

Zandona Carbon Air Workout suojat ovat korkeat hivutussuojat eteen ja taakse, joista löytyy Carbon Air suojien kevyt ja kestävä hiilikuiturakenne.

Zandona Carbon Air X-Country kenttäsuojat antavat maksimaalisen suojat hevosen jaloille kovimmissakin olosuhteissa. Carbon Air sarjan hiilikuitukerros pääliskuoren alla suojaa hevosen jänteitä sekä takana, että kovassa etupanssarissa. Suojien Evatrex vuorimateriaali on erittäin hegittävää, se pitää jalan viileänä, eikä ime vettä itseensä. X-country suojat ovat anatomisestimuotoillut ja erittäin kestävät.   

Zandona King Carbon Air tuote sarja on kehitetty täysin kouiluhevosten tarpeisiin. King Carbon Air suojat on suunniteltu tukemaan kouluhevosen jänteitä ja samalla hiilikuivahvikkeet ja geelityynyt suojaavat tehokkaasti vuohisia ja sääriä iskuilta. Ilmastointiaukkojen ja rei'itetynneopreenivuoren ansiosta suojissa on erityisen hyvä hengittävyys. Patentoitu kiinnityssysteemi helpottaa suojan asettumista jalkaan juuri oikein ja varmistaa näin markkinoiden tehokkaimman tuen jänteille. 

Zandona Superior Air sarjan suojat on suunniteltu tarjoamaan erityisen suojan estehevosten jaloille. Superior Air suojien pinta on erityistä TPU-materiaalia. Geelipatjat kuoren alla suojaavat jänteitä iskuilta ja tekevät suojista erityisen mukavat. Suojien rei'itettyä neopreenia oleva vuori ja ilmastointiaukot pitävät jalat viileinä. Anatominen muotoilu ja FlexZone tarjoavat jalalle parhaan liikkuvuuden.

Zabdona Turnout Boot Air ovat kevyet ja pehmeät treenisuojat sileällä työskentelyyn, kävelyttämiseen, tarhaan jne. Turnout Air suojat on suunniteltu suojaamaan hevosen jalkoja vammoilta ja samalla tarjoamaan tukea jänteille antaen samalla täyden liikkumisen vapauden. Suojien vuorikangas on aitoa villaa, joka tarjoaa luonnolisen lämmönsäätelyn kaikkina vuodenaikoina ja maksimaalisen mukavuuden myös herkimmille hevosille. Suojien Gel-Tech väliosa suojaa hevosen jalkoja ja jänteitä iskuilta.  Turnout Boot Air suojien pintamateriaali ei ime vettä itseensä ja on erityisen hengittävää 

Zandona Action sarjan suojat ovat kevyet anatomisesti muotoillut suojat pehmeällä neopreeni vuorella. Action sarjan suojat ovat hyvä valinta sinulle, joka haluat laadukkaat perussuojat.

Zandona Support Boot Air talli- ja kuljetussuojat on suunniteltu tarjoamaan tukea ja suojaa hevosen jaloille kuljetuksessa ja tallissa, sekä ehkäisemään liikkumisen jälkeistä turvotusta. Support Boot suojat ovat käytännöllinen ja turvallinen vaihtoehto pinteleille ja patjoille. Suojien mitoitus ja ehdottoman ergonominen muotoilu taroavat erinomaisen istuvuuden aiheuttamatta stressiä. Erityinen vahvike suojaa vuohista takaa.  Coolmax materiaali on erityisen hengittävä ja pitää suojan kuivana jalkaa vasten. Suojissa on irroitettava sisävuori 

Zandona Therapeutic Support Boot Air kuljetus- ja tallisuojat ovat Support Boot Airien magneettisuoja versio. Suojat on varustettu 18 magneetilla, jotka lisäävät verenkiertoa ja kehittävät solujen toimintaa tarjoten näin luonnollista terapeuttista hoivaa kavioista sääriin heijastuen hevosen koko kroppaan. 

Zandona Superior Chafe Guard Evo kylkisuoja on korkea laatuisesta joustavasta kankaasta valmistettu kylkisuojus, jossa on erityisten hyvä hengittävyys ja erityiset ilmastointi väylät. Ratsastajan jalan kohdalla on lisävahvikkeet. 
 
ZANDONA SATULAVYÖT
Innovatiiviset ja ergonomiset Zandona satulavyöt on valmistettu yhteistyössä kansainvälisten huippu ratsastajien kanssa. Zandona satulavöistä löytyy niin Zandona Carbon Air Candy yleismalli, kuin Zandona Carbon Air Stud panssarivyöt. Carbon Air Sensitive+ vöissä sisäpuoli on aitoa merinolampaanvillaa ja Carbon Air vöissä hengittävää neopreenia.  Vöiden pintamateriaali on erittäin kestävää anatomisesti muotoiltua TPU-materiaalia. Välikerroksessa on hiilikuitua, joka antaa maksimaalisen suojan ollen kuitenkin samalla hyvin kevyt.  Zandona satulavöissä on automaattisesti sulkeutuvat soljet ja suojakuoren alla pikalukkokiinnitys apuohjille.

ZANDONA SATULAHUOVAT JA ZANDONA KORVAHUPUT 
Laadukkaat sporttiset Zandona satulahuovat koulu- ja estesatuloihin kosteutta siirtävällä teknisellä vuorella. Satulahuopiin tyylikkäästi sopivat Zandona AFS korvahuput ja Zandona AFS Soundless ääntäeristävät korvahuput


ZANDONA TURVALIIVIT JA TURVAPANSSARIT RATSASTAJALLE

Zandona Soft Active Pro turvaliivi
 lapsille ja aikuisille on kevyt ja supermukava turvaliivi suojaamaan selkärankaa. Zandona turvaliivistä löytyy laaja valikoima eri koko yhdistelmiä pituden ja leveyden osalta. Zandona turvaliivissä on Level 2 (CE EN1621) tason selkäpanssari, sekä rinnassa ja kyljissä yhteensä neljä iskuilta suojaavaa E.V.S. patjaa. Liivin kankaana oleva S.R.D 3D tekstiili on erittäin hengittävä ja siirtää hien tehokkaasti pois iholta. 

 
Selaa tuotemerkin tuotteita »